fbpx
020 – 280 17 00 EN

FFL in de lente: Radendag, Vestigingsdag en meer

12-06-2014

Deze lente hebben de alumni van de weekendschool deelgenomen aan spannende en mooie evenementen. Zo was er de landelijke Radendag in Fun Forest, een chique Vestigingsdag in NHOW Rotterdam en heeft de Rotterdamse Vestigingsraad een workshop EHBO georganiseerd, die zondag 15 juni zal plaatsvinden.

Landelijke Radendag in Fun Forest

Zondag 25 mei hebben enkele leden en oud-leden van de Vestigingsraad Rotterdam deelgenomen aan de Radendag. Uit heel Nederland zijn alumni naar Amsterdam gekomen om elkaar te ontmoeten. Dit jaar  was voor de jongeren, die zich actief inzetten voor de weekendschool, een sportief evenement georganiseerd in klimpark Fun Forest. Hoog in de bomen hebben zij die middag een spannend en avontuurlijk parcours afgelegd, en een mooie dag beleefd!

Vestigingsdag: Glitter & Glamor in NHOW Rotterdam

Op zondagmiddag 1 juni heeft de Vestigingsraad zelf een bijzondere middag georganiseerd voor de Rotterdamse alumni. Voor de jaarlijkse Vestigingsdag, deze keer in het NHOW Hotel Rotterdam, hebben zij een professionele fotograaf en visagiste uitgenodigd. Voor de alumni die aan deze middag deelnamen was de photoshoot een echte buitenkans om een zakelijke profielfoto te laten maken, een mooie portretfoto of een groepsportret met  weekendschoolvrienden.

Ook over de catering had de Vestigingsraad goed nagedacht. Terwijl de jongeren op hun beurt moesten wachten stonden er heerlijke eigengemaakte hapjes klaar. Een fantastisch initiatief!

Alumni organiseren workshop EHBO

Op voorstel van de Vestigingsraad krijgen de Rotterdamse alumni zondag 15 juni een workshop EHBO aangeboden. Voor deze bijeenkomst zijn veel aanmeldingen binnengekomen. Deze jongeren hebben dus goed ingeschat waar de belangstelling van de oud-leerlingen naar uit gaat. Top!