fbpx
020 – 280 17 00 EN

FFL Summercamp in volle gang

15-08-2013

15 augustus 2013
Het FFL summercamp is in volle gang. Dinsdag hadden de deelnemers een drukke dag: politiek workshops van Pro Demos en alumna Jacqueline en FC de Krachtpatsers verzorgden leuke trainingen voor het echte groepsgevoel. Een kamp is natuurlijk geen kamp zonder een beetje spanning. Daarom sloten de deelnemers de dinsdag af met een heuse dropping. Met de auto afgezet op een onbekende plek, vind dan nog maar eens de weg terug naar de boerderij!

Woensdag begon met een excursie naar het Boerhaave museum in Leiden, waar de deelnemers les kregen over medicijnen van alumna Maryam. In de avond bleven ze nog even in geneeskunde sferen met een geneeskunde wedstrijd onder leiding van alumna Mehdjebien. En dan was en ook nog een leuke verassing: woensdagavond was er visite! Trainees van IMC kwamen op bezoek op het kamp. Dat was wel even wennen, want ineens werd er Engels gesproken aan de eettafel. Met de visite kwam ook hoog bezoek mee: Marion Weijman, de directeur operationele zaken van de weekendschool, at ook mee met de groep. Wat een eer! En dat vond Marion Weijman ook, zo liet ze op Twitter weten:

“Goede avond @futureforlife summercamp met IMC trainees trots op @Weekendschool alumni top week volgend jaar weer!”

Vandaag is de laatste dag van het kamp. Ook nu staat de deelnemers weer een bijzondere workshop te wachten. Vanavond is de laatste avond. De laatste avond van een kamp is het altijd feest zoals je weet… Hou dus de site in de gaten voor foto’s (www.futureforlife.nl)!