fbpx
020 – 280 17 00 EN

Gongslag met Nationale Postcode Loterij opent jubileum Amsterdam West

16-01-2014

16 januari 2014
IMC Weekendschool Amsterdam West bestaat 10 jaar! Om dat te vieren luiden locatiemanager Thijs Mulder en zijn leerlingen samen met de Nationale Postcode Loterij de gong om de beurshandel te openen. 

Jaarlijks ontvangt de weekendschool een belangrijke financiële bijdrage vanuit de Nationale Postcode Loterij.  Daarnaast wordt IMC Weekendschool gefinancierd door meer dan honderd bedrijven en fondsen. Dankzij deze bijdragen kunnen wij op 10 vestigingen door heel Nederland jongeren de kans bieden hun toekomstperspectieven te verbreden en talenten te ontwikkelen. Als non-profit organisatie hebben we dan ook een goede band met het bedrijfsleven. 

Gongslag IMC Weekendschool

Met een goede slag op de gong openden leerlingen Farah en Aliyya uit Amsterdam West de beurshandel. Deze gongslag is het begin van het jubileum dat op 16 februari gevierd gaat worden op de vestiging. Bij de gongslag waren ook oud-leerling Jihane, een afvaardiging vanuit vanuit de Nationale Postcode Loterij en vanuit IMC Weekendschool aanwezig. Fotografie: Jon van Schoonhoven 

 Gongslag IMC Weekendschool en Nationale Postcode Loterij

De officiële gongfoto en gongfilm zijn te bekijken en te downloaden via: www.aex.nl
Het fragment was ook te zien in het RTLZ ochtendjournaal