fbpx
020 – 280 17 00 EN

HERO FFL

29-01-2014

Future For life roept regelmatig mensen uit tot “hero” van Future for Life. Deze maand een Brabantse FFL Hero. En wat voor een!

Eri-Ann zat in de eerste lichting van IMC Weekendschool Tilburg. In 2008 behaalde zij haar weekendschooldiploma, bijna zes jaar geleden alweer. In die zes jaar is Eri-Ann zich altijd actief in blijven zetten voor de weekendschool en FFL. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit de ‘harde kern’ van de Tilburgse alumni.

Vanaf dag 1 is Eri-Ann betrokken bij verschillende FFL activiteiten. Zo is zij lid geweest van de JongerenAdviesRaad, waar zij zich met veel enthousiasme heeft ingezet voor de wijk Stokhasselt in Tilburg-Noord. Ze is al jaren lid van de vestigingsraad. Dit doet ze met veel betrokkenheid. Ze organiseerde reunies, (snuffel)stages, ging mee naar Radendagen en andere landelijke activiteiten. Ze heeft verschillende alumni in de vestigingsraad zien komen en gaan, maar Eri-Ann blijft ieder jaar met veel plezier lid. Niet gek ook dat ze daarom door mij werd gevraagd voor een volgende stap: Eri-Ann wordt vanaf februari 2014 de voorzitter van de Tilburgse vestigingsraad. Ze vindt dit zelf een grote eer. Wij vinden het vooral dik verdiend en hebben alle vertrouwen in de nieuwe rol van Eri-Ann.

Naast deze nieuwe rol als voorzitter van de vestigingsraad, staat er Eri-Ann in februari nog iets bijzonders te wachten. Ze komt namelijk als gastdocent terug op de weekendschool! Als afgestudeerde kapster, gaat ze tijdens de vestigingsbrede workshopdag op 2 februari a.s., vier keer een workshop ‘Kapper’ geven aan 1e, 2e en 3ejaarsleerlingen.

Eri-Ann, dit alles maakt dat wij je een superwoman vinden en daarom deze maand; HERO van Future For Life!