fbpx
020 – 280 17 00 EN

Het is zomervakantie!

07-07-2014

Op een eilandje in de Middellandse Zee staan gekleurde strandstoelen op een rij. We kijken uit over de zee, en kunnen de overkant niet zien. De wind waait een verkoelend briesje, wat wel lekker is in deze warmte. Misschien dat we zo gaan zwemmen, maar nu rusten we nog even uit. Heerlijk! Een beetje kletsen, dromen, en napraten over het afgelopen jaar. Wat was het een mooi jaar!

De juffen hebben zo hun eigen herinneringen.
Juf Marieke denkt aan de allereerste dag met de nieuwe eerstejaars. Iedereen was nog een beetje zenuwachtig, maar het werd al meteen een hele leuke dag! De eerstejaars hebben dit jaar heel veel bijzondere excursies gedaan, zoals naar RTV Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Inmiddels zijn de leerlingen al helemaal op hun plek op de weekendschool en hebben veel zin in het tweede jaar.
Juf Janneke vond het heel spannend om als nieuwe juf bij de tweedejaars te komen. Gelukkig bleken er alleen maar hele leuke kinderen in haar klas te zitten. We hebben heel veel leuke dingen gedaan, zoals het naspelen van een rechtzaak in de Rechtbank. Het vak Film was ook een groot succes. De filmpjes van de leerlingen zijn zelfs vertoond in de bioscoop!
Voor juf Samira is het niet zo moeilijk om een hoogtepunt te kiezen. Dat was natuurlijk de diploma-uitreiking! Vol trots gaf juf Samira aan 28 leerlingen hun diploma. Deze leerlingen zitten nu bij Future For Life, het alumninetwerk van de weekendschool.

We hebben het ook nog even over afgelopen zondag. Heel veel leerlingen en ouders waren bij de certificaat uitreiking! Het was een mooie laatste dag, we waren allemaal ontzettend trots op de leerlingen. Ook juf Samira, want twee leerlingen uit haar oude klas kwamen ook nog helpen! Fijn dat deze meiden nog zo betrokken zijn!
Mooie verhalen, goede gesprekken. Het zonnetje schijnt toch wel hard. We pakken een zonnebril en rekken ons eens uit. Wij liggen hier nog wel even lekker. Eind augustus is vroeg genoeg om op te staan!

Groetjes vanuit het zonnige Tumjacret en tot op zondag 14 september,

De juffen!