fbpx
020 – 280 17 00 EN

Horizon 2016 werd mede mogelijk gemaakt door…

Poster Horizon 2016 uitnodigingHorizon 2016 wordt weer dankzij verschillende sponsors en vrijwilligers mogelijk gemaakt. Dit zijn ze.

Partners

Business School Nyenrode: locatie van Horizon, de Landelijke Alumni- en Partnerdag van IMC Weekendschool.

ING is hoofdsponsor van IMC Alumni.

IMC is al vanaf het begin in 1998 betrokken partner van IMC Weekendschool.

Nationale Postcode Loterij steunt IMC Weekendschool sinds 2008 ieder jaar met een substantiële bijdrage.

Communicatie

Bureau Zuid ontwierp de poster voor eerste editie van Horizon, met een te gekke festivallook. Want Horizon is een feest.

Zelfde Horizon maar nieuw thema. Grafisch vormgever Mieke van de Wetering paste de poster aan naar het thema van 2016: Aan het roer van jouw toekomst.

Het Facts en Figures filmpje werd gemaakt door Henk Visser. Henk is vanaf komend schooljaar ook gastdocent bij Amsterdam Noord.

Nely van Westerop was als vrijwilliger aanwezig en schreef dit verslag.

Fotograaf Pim Rusch heeft prachtige foto’s gemaakt.

Workshops

Wietse Rypkema en Michel Taal leiden de workshop Ondernemen. Ze zijn directeur bij i2i – Intelligence to Integrity en al jaren betrokken gastdocenten bij de weekendschool in Amsterdam Noord.

Hugh Jansman is dierecoloog. In de workshop Natuurlijk leiderschap vertelt hij hoe ecologie en evolutie ons kunnen inspireren.

Ton Rodenburg leidt de workshop De toekomst van IMC Alumni, samen met IMC Alumni manager Valéry Oude Groen. Ton Rodenburg is directeur strategie bij Ara.

Zet jezelf op de kaart! Professor Henry Robben (Business Universiteit Nyenrode) is specialist op het gebied van marketing en leidt deze workshop. Hij deed dat al eerder op de vorige editie van Horizon. De deelnemers waren toen heel enthousiast. En nu kan jij (weer) meedoen!

Douwe Bart en René van Printr verzorgden de workshop Technologie van de Toekomst. Die ging over 3D printen.

The Cotton Express is sponsor van de eerste sweaters van Weekend Studio’s. Now it begins.
Het ontwerp is gemaakt in samenwerking met Thomas de Regt.

Sentini Grunberg IMC Weekendschool HorizonHet plenaire deel staat onder leiding van Sentini Grunberg. Sentini Grunberg (1987) studeerde biomedische wetenschappen (bachelor degree 2008) en management en ondernemerschap in health en life sciences (master degree 2010). Ze richtte in 2008 InMovement op, dat nu opereert onder de naam Grunberg Group waarmee advies en trainingen gegeven worden aan overheidsorganisaties en corporates op het gebied van intrapreneurship, digitalisatie, lean business planning en team transformatie. Ze geeft veelal masterclasses en verhuurt zichzelf regelmatig als dagvoorzitter en spreker over netwerken, sales en personal branding. Voor haar online YouTube-programma interviewt ze ondernemers van Silicon Valley tot aan Amsterdam. In haar maandelijkse nieuwsbrief verschijnen deze interviews, meld je aan via: sentinigrunberg.com Kijk ook op haar gloednieuwe site grunberggroup.com

Weekendschool logo Horizon

 

 

Meer namen en informatie volgen. Hou het in de gaten en meld je aan!

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren