fbpx
020 – 280 17 00 EN

Ifgencio’s gedicht haalt De Volkskrant

06-04-2020

Hij moet thuis glimmen van trots Ifgencio Lieveld. Voor onze eigen gedichtenwedstrijd uitgeschreven onder alle Stichting IMC Weekendschool locaties schreef hij een gedicht ‘KFC’. Zijn jaarcoördinator vond het zo’n origineel gedicht dat zij het opstuurde naar de Volkskrant. De krant had een oproep gedaan gedichten over de corona-tijd in te leveren. En zie daar: Ifgencio’s gedicht is vandaag geplaatst. Klik hier voor het gedicht in de Volkskrant

“Deze las ik als eerste van alle gedichten die ik kreeg doorgestuurd. Ik was meteen heel erg pleased. Een ontzettende unieke uitwerking van het thema. Daarnaast kan ik me ook voorstellen dat dit bij de belevingswereld past van een kind. En dan ook nog eens met een recept erin.”, aldus schrijver en dichter Lieke Marsman over het gedicht van Ifgencio Lieveld (11 jaar) van onze IMC Weekendschool vestiging in Amsterdam Zuidoost.

Klik hier voor alle gedichten van onze leerlingen op onze Poetry Wall of Fame. Iedere week worden nieuwe gedichten aan deze pagina toegevoegd.