IKEA-ontwerpwedstrijd

Ontwerp je eigen IKEA-studieplek en win!

Je bent de architect van je eigen studeerkamer. Afmetingen en inrichting moeten samenkomen in een creatief maar ook handig ontwerp. Deze ingrediënten vormen de ontwerpwedstrijd die wij samen met onze partner IKEA hebben opgezet: ontwerp je eigen studieplek.
Alle leerlingen van de 55 locaties van de Stichting IMC Weekendschool kunnen deelnemen en de wedstrijd loopt tot en met 7 juni 2020. De winnaar mag zijn of haar ontwerp werkelijkheid maken, met behulp van de collectie van IKEA. Het is een bijzondere wedstrijd die ook haar licht laat schijnen op de soms uiterst beperkte mogelijkheden en vaak moeilijke omstandigheden waaronder onze leerlingen thuis studeren. Op deze pagina vindt u alle ontwerpen die de komende weken door onze leerlingen worden ingestuurd. Een deskundige jury zal eind juni de prijswinnaar bekend maken.

Hieronder treft u de ontwerpen van onze leerlingen aan:

Beyza Eldemir

Burhan Akbulut