fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Alumni en Young Global People gaan samenwerking aan

23-10-2017

imc alumni en ygpVorig jaar heeft IMC Alumni binnen de Netwerkconnectie gestart met een aantal bijeenkomsten rondom netwerken, solliciteren en CV opbouw. Onze alumni hebben o.a. trainingen van Ormit en Linkedin gekregen. Omdat deze onderwerpen aandacht blijven trekken, breiden we ons partnernetwerk en daarmee een aantal activiteiten verder uit door een samenwerking aan te gaan met Young Global People.

Young Global People (YGP) is een community dat zich sinds 2005 inzet om meer multiculturaliteit en diversiteit naar de top van het bedrijfsleven te brengen. Als werving- en selectiebureau heeft YGP zich de afgelopen 10 jaren beziggehouden met het werven en begeleiden van multicultureel talent naar een baan, traineeship of stage bij diverse werkgevers.

In partnerschap met YGP zal IMC Alumni dit schooljaar een aantal trainingen organiseren voor de alumni die op zoek zijn naar een stage of een baan. Daarnaast krijgen onze alumni ook toegang tot de vacaturebank van YGP.
Op 26 november vindt de eerste orienterende workshop met de oprichter van YGP, Melvin Tjoe-Nij (foto: rechts) plaats in Amsterdam. In deze workshop zullen we CV opbouw, solliciteren en netwerken behandelen. Later in het jaar zullen de verdiepende sessies georganiseerd worden over deze drie onderwerpen.
Houd onze agenda in de gaten voor de actuele informatie over de workshops.