IMC Alumni Groningen zoekt Junior Coördinator

29-08-2018

IMC Alumni Groningen zoekt Junior Coördinator (16+)

per 15 oktober 2018 • 4 uur per week • betaald

Ben jij oud-leerling van de IMC Weekendschool Groningen? Kan jij goed organiseren en mensen enthousiasmeren? En ben jij ouder dan 16? Check dan deze baan!

Wat is de functie?

Samen met de IMC Alumni coördinator (Sarah) werk je aan verschillende alumni-projecten voor de vestiging Groningen. Je denkt mee over het programma en vergroot het contact met alumni. Je vindt het leuk om met verschillende dingen bezig te zijn. De gezamenlijke taken kunnen per week/periode verschillen, maar bestaan uit:

• contact leggen en onderhouden met alumni van alle lichtingen
  • onderzoeken wat de behoeften, wensen en interesses zijn van alumni
  • werven van alumni voor inhoudelijke en sociale activiteiten (bijvoorbeeld workshops, trainingen en reünies) in Groningen en landelijk

Organisatie

• het helpen opzetten en uitvoeren van een inspirerend alumni-programma vanuit Sarah
  • bijhouden van alumni-contactgegevens en -deelname in de administratie

Wat verwachten wij van jou?

·         wekelijks contact met de alumnicoördinator

·         min. twee uur per week aanwezig op het kantoor Antillenstraat (op maandag of woensdag)

·         werkdagen en werktijden zijn flexibel en afhankelijk van wat handig en nodig is

·         je bent enthousiast, betrokken, leergierig, verantwoordelijk en hebt een actieve houding

Waar ben je goed in?

·         enthousiasmeren en motiveren

·         contact maken met jongeren

·         samenwerken en initiatief nemen

·         plannen en organiseren

·         communicatie: bellen, appen

·         social media en algemene computervaardigheden

Werken voor IMC Weekendschool

Als Junior Coördinator word je onderdeel van het team van vestiging Groningen en heb je ook regelmatig contact met andere alumni-coördinatoren en het team van IMC Alumni landelijk. Je bent in belangrijke mate een vertegenwoordiger van onze alumni. Je wordt ingewerkt, ondersteund en begeleid door de alumnicoördinator waarmee je samenwerkt en je kunt een paar keer per jaar trainingen volgen. Zo leren we met én van elkaar!

Als Junior Coördinator ontvang je een tijdelijk contract, met een salaris ingeschaald in functiegroep A: €1721 op basis van 40 uur.

Interesse?

Wij zijn heel benieuwd naar jouw enthousiasme en ideeën! Wat zou jij willen betekenen voor ons alumninetwerk als Junior Coördinator? Wil je graag aan de slag? Mail dan je motivatie voor 17 september naar  sarah.euwema@weekendschool.nl. Voor vragen bel Sarah Euwema: 0611643438.