IMC Alumni Tilburg zoekt Junior Coördinator (16+) 4 uur p/w

15-01-2019

IMC Alumni Tilburg zoekt Junior Coördinator (16+) – 4 uur per week
per 1 februari 2019 • 4 uur per week • betaald

De afgelopen jaren is er in Tilburg een mooi, actief alumninetwerk ontstaan. Inmiddels bestaat ons alumninetwerk uit ruim 300 Tilburgse jongeren (13-23 jaar). Met dit netwerk willen wij graag (1) onze alumni helpen met hun volgende stap of vragen in hun persoonlijke, onderwijs- en loopbaanontwikkeling en (2) een community vormen waarin alumni elkaar kunnen ontmoeten (zowel op de vestiging als landelijk) en maatschappelijk actief kunnen zijn. Help jij ons mee de ambities van de weekendschool en alumni waar te maken?

Wat is de functie?
Samen met de IMC Alumni coördinator (Maaike) werk je aan verschillende alumni-projecten voor vestiging Tilburg. Je denkt en bouwt mee aan een relevant programma en vergroot het contact met en betrokkenheid van alumni. Je vindt het leuk om met verschillende dingen bezig te zijn. De gezamenlijke taken kunnen per week/periode verschillen, maar bestaan uit:

• contact leggen en onderhouden met alumni van alle lichtingen
  • onderzoeken wat de behoeften, wensen en interesses zijn van alumni
  • werven en mobiliseren van alumni voor inhoudelijke en sociale activiteiten (bijvoorbeeld workshops, trainingen en reünies) in Tilburg en landelijk

Organisatie

• het helpen opzetten en uitvoeren van een inspirerend alumni-programma vanuit Tilburg
  • bijhouden van alumni-contactgegevens en -deelname in de administratie
Wat verwachten wij van jou?

· wekelijks contact met de alumnicoördinator

· min. twee uur per week aanwezig op het kantoor in MFA de Symfonie (op dinsdag of woensdag)

· werkdagen en werktijden zijn flexibel en afhankelijk van wat handig en nodig is

· je bent enthousiast, betrokken, leergierig, verantwoordelijk en hebt een actieve houding

Waar ben je goed in?

· enthousiasmeren en motiveren

· contact maken met jongeren

· samenwerken en initiatief nemen

· plannen en organiseren

· communicatie: bellen, appen

· social media en algemene computervaardigheden

Werken voor IMC Weekendschool
Als Junior Coördinator word je onderdeel van het team van vestiging Tilburg en heb je ook regelmatig contact met andere alumni-coördinatoren en het team van IMC Alumni landelijk. Je bent in belangrijke mate een vertegenwoordiger van onze alumni. Je wordt ingewerkt, ondersteund en begeleid door de alumnicoördinator waarmee je samenwerkt en je kunt een paar keer per jaar trainingen volgen. Zo leren we met én van elkaar!

Als Junior Coördinator ontvang je een tijdelijk contract, met een salaris ingeschaald in functiegroep A: €1721 op basis van 40 uur.

Interesse?
Wij zijn heel benieuwd naar jouw enthousiasme en ideeën! Wat zou jij willen betekenen voor ons alumninetwerk als Junior Coördinator? Wil je graag aan de slag? Mail dan uiterlijk zaterdag 26 januari je motivatiebrief naar maaike.vangestel@weekendschool.nl. Sollicitatiegesprekken worden gevoerd op woensdag 30 januari. Voor vragen bel Maaike van Gestel op 0650254069.