fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC on Tour Summer School: Leerlingen Amsterdam West bezoeken het Klimbos.

13-07-2021

Bij IMC on Tour gaat het erom dat kinderen zich blijven ontwikkelen op een heel cruciale leeftijd. Daarom organiseert IMC on Tour naast haar reguliere programma de jaarlijkse Summer School. Op maar liefst 10 locaties door het land, gedurende 2 weken wordt er tijdens dit speciale zomerprogramma extra aandacht besteed aan natuur, kunst & cultuur en sport & spel. Naast ontdekken en leren is er veel ruimte voor ontspanning en plezier.

De leerlingen van IMC on Tour Amsterdam West brachten deze week een bezoek aan het Klimbos. Na een welkom door directeuren van Stichting IMC Weekendschool Heleen Terwijn en Marion Idema-Weijman kregen de leerlingen hun instructies en de tuigjes en helmen. Een avontuurlijke dag voor de kinderen waarbij zij op grote hoogte hun angsten moesten overwinnen, zoals op de tokkelbaan. Ze moedigden elkaar aan en bleken uiteindelijk de bomen niet uit te slaan! Foto’s door coördinator Marie-José van Schaik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het programma IMC on Tour wordt gesponsord door Ahold Delhaize.

De ontwikkeling van jonge mensen is heel belangrijk; zij zijn de toekomst en daar moeten we in investeren. Ahold Delhaize ondersteunt Stichting IMC Weekendschool om jonge mensen nét dat extra zetje in de rug te geven met aanvullend inspirerend onderwijs. Onder andere op het gebied van algemene kennis, persoonlijke ontwikkeling, cultuur en sport.

Deze zomer zet Ahold Delhaize, naast de jaarlijkse ondersteuning, een extra tandje bij om de leerachterstanden door COVID-19 op een positieve manier aan te pakken. Het bedrijf is hoofdsponsor van de Summer Schools van het programma IMC On Tour.

Frans Muller: “Ik ben er trots op dat we nu ook in de zomervakantie extra hulp bieden aan deze generatie van de toekomst. De leerachterstanden zijn natuurlijk niet in een keer opgelost, maar we hopen dat deze zomerscholen zorgen voor nieuwe energie en enthousiasme.”

 


Lees meer over IMC on Tour Summer School 

Bekijk meer activiteiten van de IMC on Tour Summer School via deze speciale campagne pagina.