fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Amsterdam Noord viert jubileum met gongslag

29-05-2012

29 mei 2012
IMC Weekendschool in Amsterdam-Noord bestaat dit schooljaar 10 jaar. Ter gelegenheid hiervan opende alumnus Mohamed El Bouaalate op dinsdag 29 mei de handel op de Amsterdamse beurs met de gongslag.

Mohamed El Bouaalate is een van de leerlingen uit de eerste lichting van IMC Weekendschool Amsterdam Noord. Hij doet op dit moment eindexamen VWO en wil geneeskunde gaan studeren. Hij is daarnaast voorzitter van de landelijke alumniraad van de weekendschool.

Mohamed El Bouaalate: “De weekendschool en het daarop volgende Future for Life programma heeft mijn wereld verbreed. Ik heb onder andere veel rolmodellen ontmoet, die mij iedere dag weer inspireren. Inmiddels maak ik deel uit van een groot netwerk. Het is een web dat zich steeds verder uitbreidt.”

Alle weekendscholen worden gefinancierd door bedrijven en fondsen. Hierdoor kan de school functioneren met minimale overheidsfinanciering. De weekendschool Amsterdam Noord wordt ondersteund door IMC, enkele grote en kleinere bedrijven zoals Shell, Rabobank, Boekel De Nerée, alsmede door Amsterdamse fondsen, woningcorporatie Ymere en het Stadsdeel.

http://www.youtube.com/watch?v=kUc7Z9D_XDI&feature=share