fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool genomineerd voor de NRC Charity Awards

29-03-2017

IMC Weekendschool is één van de 20 geselecteerde goede doelen voor de NRC Charity Awards 2017!

Uit een totaal van 260 inzendingen heeft de redactie van NRC op maandag 27 maart de 20 goede doelen geselecteerd voor de NRC Charity Awards van dit jaar, waaronder IMC Weekendschool.

De NRC Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs.

Studenten van de Willem de Kooning Academie gaan nu -begeleid door een team van professionele creatieven- aan de slag met het maken van een campagne. Vanaf 24 juli staan de advertenties van de bovenstaande goede doelen in NRC Handelsblad, nrc.next en op de site van de Charity Awards, en krijgt het publiek de kans om op hun favoriet te stemmen. Daarnaast zal een vakjury onder leiding van NRC Hoofdredacteur Peter Vandermeersch alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren.

winnaars-nrccharity-awards1-624x468Alle genomineerden voor de NRC-Charity Awards 2017 zijn: Dance4life, Daniel den Hoed Stichting, Kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats, Net4kids, SBNL Natuurfonds, De Dierenbescherming, Stichting foodwatch Nederland, Stichting IMC Weekendschool, Stichting Justdiggit, Stichting Kunstweek, Stichting MS Research, Stichting Seniorenwens, Wildlife Justice Commission, Stichting Zwerfjongeren Nederland, The Hunger Project, De Trombosestichting Nederland, Ubbo Emmius Fonds en VluchtelingenWerk Nederland.

Op dinsdag 29 augustus vindt de uitreiking van NRC Charity Awards 2017 plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekendgemaakt.