fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Groningen ontvangt € 2000,- van Mamamini Fonds

25-06-2013

25 juni 2013
Ieder jaar geeft kringloopwinkel Mamamini geld aan projecten in en om Groningen die goed werk doen op het gebied van onze doelstellingen: mens, milieu en maatschappij. Het Mamamini Fonds wordt ieder jaar opnieuw gevoed door de opbrengst van de kringloopwinkels.

In 2013 is er € 25.000,- weggegeven. IMC Weekendschool Groningen ontving maar liefst € 2000,-. Alumnus Tarnim Hassan, die eind augustus start met de opleiding ‘Maritiem Officier’ mocht het geldbedrag in ontvangst nemen. Directeur Jelle Holtkamp: “We hopen dat de organisaties met deze bedragen een flinke slag kunnen maken in het bereiken van hun doelen.”

Dat zal zeker gebeuren, met de donatie vanuit het fonds kan IMC Weekendschool Groningen voor de eerstejaars leerlingen het vak Scheepvaart op zetten. Scheepvaart is echt verbonden aan Groningen en een verrijking van het weekend-
school programma. Door de bijdrage van Mamamini kunnen de leerlingen een bezoek brengen aan Seaport Xperience Center, kunnen scheepsbouw ervaren, een bezoek brengen aan een schip, de havendienst, politie en reddingsdienst. Een onvergetelijke en leerzame ervaring voor onze leerlingen.

Namens alle leerlingen en oud-leerlingen van IMC Weekendschool Groningen: “Mamamini, ontzettend bedankt!”