IMC Weekendschool is op zoek naar een Financieel Medewerker!

12-08-2019

Financieel Medewerker

Context

Op IMC Weekendschool maken jongeren gedurende drie jaar kennis met een breed scala aan disciplines, beroepen en algemene vaardigheden. Het curriculum omvat vakken als Journalistiek, Recht, Filosofie, Geneeskunde, Theater, Ondernemen, Film, Sterrenkunde en Beeldende Kunst. Alle vakken worden gegeven door bevlogen professionals (vrijwilligers). Op deze manier krijgen de jongeren een breed beeld van de wereld, werken zij aan belangrijke vaardigheden, zoals samenwerken, en komen zij bovendien in contact met mensen die zij in hun dagelijks leven niet snel tegen zouden komen. Ook voor de gastdocenten en begeleiders blijken dit waardevolle ontmoetingen te zijn, die de sociale cohesie versterken.

De weekendschool heeft als centrale doelstelling dat jongeren geïnformeerd en gemotiveerd in het leven staan. Concreet wordt in het programma gewerkt aan drie doelstellingen:

• Toekomstperspectieven verbreden
  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Versterken van verbondenheid met de Nederlandse samenleving

Na de weekendschool willen we onze leerlingen blijven inspireren. Dit doen we met ons alumninetwerk, IMC Alumni. Dit netwerk biedt alumni aanvullende activiteiten om gemotiveerde keuzes te maken in school, stage en werk.

Meer informatie: www.imcweekendschool.nl.

De functie –   0,8 FTE (32 uur)

Als medewerker financiële administratie speel je een sleutelrol in het verzorgen van de financiële administratie. Je bent primair verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Het komende half jaar staat in het teken van een transitie naar een nieuw financieel systeem. Wij zijn op zoek naar een medewerker met IT affiniteit die bij deze transitie een belangrijke rol kan spelen.

Wat ga je doen?

• Crediteuren administratie
  • Bankboek bijhouden
  • Aansluiten grootboekrekeningen
  • Verrichten van ondersteunende werkzaamheden op de financiële administratie
  • Vervangen van de medewerker salarisadministratie bij diens afwezigheid
  • Ondersteunen bij het debiteurenbeheer

Wat neem je mee?

• MBO+ werk- en denkniveau
  • Nauwkeurig, integer, cijfermatig inzicht en analytisch werken
  • Affiniteit met IT
  • Verantwoordelijkheid en continu op zoek naar wat je nog beter kunt doen
  • Relevante werkervaring op het gebied van Finance en IT
  • Je kunt goed plannen en organiseren en werkt efficiënt en vindt het niet erg om met deadlines te werken.
  • Uitstekende beheersing van Excel, Word en Outlook
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

• Een zelfstandige baan met volop de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen.
  • Een inspirerende, dynamische, groeiende organisatie met veel potentie.
  • Een goede pensioenregeling
  • In eerste instantie ontvang je een contract voor en halfjaar met de intentie om dit te verlengen.
  • Het salaris voor deze functie is ingeschaald in de Schaal C, variërend van
    € 2.385,- tot € 2.800,- op basis van 40 uur en afhankelijk van ervaring.

Herken je jezelf in dit profiel?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV te sturen aan sollicitatie@weekendschool.nl.