fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool luidt gong voor Heroes Day

31-05-2018

Ambassadeurs van IMC Weekendschool luiden de gong om de handel te openen op de Amsterdamse beurs. IMC Weekendschool vindt haar alumni de aangewezen personen om hun ‘ware’ verhalen over IMC Weekendschool te delen met de wereld – de beste ambassadeurs die je je kunt indenken.

De ambassadeursopleiding van IMC Weekendschool is een intensief programma voor alumni van 16 jaar en ouder. Ze volgen een professionele opleiding tot goede verteller, stevige presentator en inspirerend ambassadeur. Kortom, ze ontwikkelen kwaliteiten die ze hun hele leven kunnen inzetten.

Heroes Day

Op 10 juni wordt de derde lichting bestaande uit tien ambassadeurs beëdigd tijdens de ‘Heroes Day’. Daarnaast hebben we die dag optredens van drie inspirerende sprekers en een lezing. 18+ alumni kunnen zich gratis aanmelden voor het event via deze link.

Beurstrommelen

In april hebben huidige leerlingen van verschillende Amsterdamse IMC Weekendschool vestigingen meegedaan met het jaarlijkse trommelen op de beurs! Tijdens deze dag wordt herdacht dat tijdens de Tachtigjarige Oorlog een weesjongen wist te voorkomen dat het Amsterdamse beursgebouw vernietigd werd door de Spanjaarden. Als dank mochten weeskinderen een dag per jaar in het beursgebouw trommelen.

Ook nu, ruim 390 jaar later, werd de Beurstrommeldag ingeluid door Amsterdamse schoolkinderen van o.a. IMC Weekendschool die in de Grote Beurszaal voor een oorverdovend spektakel zorgden. De dag stond in het teken van de Amsterdamse optiebeurs die dit jaar 40 jaar bestaan. IMC Weekendschool vier dit jaar haar 20-jarige bestaan!