IMC Weekendschool Nijmegen zoekt community manager (8-12 uur p/w)

16-05-2019

IMC Weekendschool Nijmegen is op zoek naar een community manager (8 – 12 uur)

Over de organisatie:

IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaal-economische aandachtswijken in Nederland. Doel is jongeren steunen bij het verruimen van perspectieven, het versterken van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van hun talenten. De eerste IMC Weekendschool is in 1998 opgericht in Amsterdam Zuidoost. Momenteel zijn er tien IMC Weekendscholen, zeventien IMC Basis scholen in het reguliere onderwijs en zeven on Tour locaties voor nieuwkomerskinderen. IMC Weekendschool wordt mogelijk gemaakt door meer dan 150 bedrijven en fondsen. Naast de leslocaties bestaat de organisatie uit een actief alumni-netwerk en de centrale organisatie.

Binnen IMC Weekendschool Nijmegen werken wij met een jong en gedreven team van 6 personen.  Wat belangrijk is binnen het team, is staan voor onze vestiging en visie, een kritische blik, ontwikkeling en het lef om fouten te durven maken. De komende jaren willen wij onze impact en bereik vergroten. We willen een grotere zichtbaarheid in de stad. Hiervoor zoeken wij een aanjager!

Per 1 september 2019 zijn we op zoek naar een community manager met sterke focus op fondsenwerving voor onze vestiging in Nijmegen.

De functie (8 tot 12 uur per week):

Communicatie, netwerk en fondsenwerving zijn cruciaal om onze ambities te realiseren. De Community manager is samen met de locatiemanager verantwoordelijk voor het uitbouwen van het netwerk in Nijmegen en het werven van nieuwe samenwerkingspartners. Hij/zij zorgt ervoor dat de vestiging zichtbaar wordt bij de juiste organisaties en personen van Nijmegen. Deze activiteiten leiden tot structurele financiële en inhoudelijke samenwerkingen. We zoeken een community manager met enige kennis van en affiniteit met acquisitie, die zich graag verder wil ontwikkelen. Als community manager heb je de vrijheid om met eigen creativiteit binnen de visie van IMC Weekendschool verder te bouwen aan een gezonde financiële basis in Nijmegen.

Jouw functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:

• Opbouwen en onderhouden van het partnernetwerk van Nijmegen
  • Indienen van aanvragen bij fondsen e.d.
  • Volledige en tijdige administratie m.b.t. eigen contacten in CRM
  • Bijdragen en uitvoeren van ons fondsenwervingsplan
  • Bijdragen en uitvoeren van ons pr plan
  • Het opbouwen van partnernetwerken in samenwerking met onze ambassadeurs
  • Initiëren en ondersteunen bij activiteiten zoals ambassadeursavonden, netwerkmomenten

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega´s die hart hebben voor jongeren en onderwijs. IMC Weekendschool ondersteunt jouw ontwikkeling met aanvullende opleidingen en trainingen.

In eerste instantie ontvang je een projectcontract voor 6 maanden, ingaand op 1 september 2019. Bij goed functioneren en afhankelijk van financiële ruimte binnen de stichting bestaat de mogelijkheid dat het contract verlengd kan worden. Een salaris ingeschaald in functiegroep C, € 2.385 op basis van 40 uur per week.

Wat bied jij ons?

Je bent een organisator (HBO/ academisch denkniveau) die zich graag wil ontwikkelen. Je hebt affiniteit met pr en fondsenwerving. Je bent iemand die gemakkelijk communiceert met verschillende doelgroepen. Je maakt makkelijk contact en denkt strategisch na over het opzetten van verschillende samenwerkingen. Je hebt een commerciële drive en affiniteit met acquisitie en relatiemanagement; ervaring is een pré.

Je wordt aangesproken op je eigen ondernemerschap, creativiteit en zelfstandigheid. Je werkt goed samen en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de vestiging in Nijmegen . Je bent het liefst woonachtig in Nijmegen en/of je hebt een netwerk in Nijmegen.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Solliciteer!

Procedure:

Deadline vacature:                                              31 augustus

Ronde 1 Sollicitatiegesprekken:                  in overleg, eerste week sept.

Ronde 2 Assessment opdracht:                   in overleg, tweede week sept.

Voor vragen kun je per mail of telefonisch terecht bij Sarah van Dronkelaar. Bereikbaar van dinsdag t/m donderdag op sarah.vandronkelaar@weekendschool.nl 06-11381420

Naast deze vacature zijn er ook nog andere vacatures in heel Nederland bij Stichting IMC Weekendschool. Bekijk ze allemaal op https://www.imcweekendschool.nl/vacatures