fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Alumni

IMC Alumni

Of je nog op de middelbare school zit, studeert, of al aan het werk bent, met IMC Alumni kun jij je verder ontwikkelen.

Dat kan door mee te doen aan onze masterclasses, evenementen en opleidingen, aan de slag te gaan met een mentor of juist door zelf mee te helpen.

Masterclasses

Volg lessen van gastdocenten uit verschillende vakgebieden zoals ICT & Innovatie, Ondernemerschap en Zorg en kom meer te weten over dit vakgebied en ontdek of een studie in deze richting bij je past.

Loop een dag mee met een professional en ervaar hoe het is om advocaat, directeur, model, journalist of een andere droombaan te hebben.

Krijg training van professionals en verbeter je professionele skills zoals presenteren of solliciteren.

Meer weten?


Evenementen

Barbecueën met je oud-klasgenoten, naar het klimbos met alumni uit heel Nederland, feesten in muziektempel TivoliVredenburg en op reis naar het buitenland… Het hele jaar door organiseren we leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen en andere alumni kunt ontmoeten.

Meer weten?

Evenementen

Cursussen

Opleidingen

Wil je echt de diepte in? Doe dan mee aan één van de meerdaagse opleidingen. Schuif aan bij de Amerikaanse ambassadeur, laat je opleiden tot coach of maak echt werk van het kiezen van jouw perfecte opleiding of baan.

Meer weten?

 

Ik zoek hulp

Op zoek naar een stageplaats, bijles, hulp bij het kiezen van een opleiding of totaal iets anders? Neem contact op want we helpen en denken graag mee.

Meer weten?

Mentor

Help mee

Help mee

Jij weet natuurlijk als geen ander waar een goede gastles aan moet voldoen en wie jouw favoriete gastdocent of -begeleider was. Nu is het jouw kans om anderen te helpen en wat terug te doen!

Wordt vrijwilliger en help mee als begeleider, coach of gastdocent bij de lessen of organiseer masterclasses en evenementen voor andere alumni. Natuurlijk samen met ons team en gastdocenten.

Meer weten?

 

In beeld

Onze hoofdsponsoren