fbpx
020 – 280 17 00 EN

Honours Academy

De Honours Academy is een nieuwe opleiding van Stichting IMC Weekendschool, speciaal ontwikkeld voor de meest ambitieuze en gemotiveerde alumni van de weekendschool. Dit jaar starten we met een allereerste editie. Daar kan jij onderdeel van zijn! Hoe? Lees verder.

Honours Academy

De Honours Academy is een nieuwe, intensieve opleiding voor meest gemotiveerde en ambitieuze alumni van Stichting IMC Weekendschool. De opleiding brengt jou in contact met bijzondere mensen, bedrijven en plekken uit verschillende sectoren van de samenleving. Je krijgt een inkijk in de wereld van verschillende vakgebieden en krijgt hiermee de kans om te ontdekken welke jij interessant vindt en welke bij jou passen. Daarnaast volg je een intensief persoonlijk ontwikkeltraject waarin jij jezelf beter leert kennen, zodat je aan het eind van de Honours Academy een goed gemotiveerde keuze voor een vervolgopleiding kunt maken. Ook word je gekoppeld aan een mentor uit het bedrijfsleven en bouw je aan een netwerk dat je later van pas zal komen. Dit alles doe je samen met een groep van 10 alumni uit heel Nederland, en een netwerk van gastdocenten en professionele trainers.

Aan het eind van deze opleiding weet jij nog beter wie jij bent, heb je toegang tot eeninteressant netwerk van bedrijven, organisaties en personen en heb jij een beter beeld van je mogelijkheden en van wat je wilt gaan doen. In mei 2022 heb jij de Honours opleiding van de weekendschool voltooid en ontvang je een echt diploma en een persoonlijke aanbevelingsbrief.

Data

Elke maand komen we twee keer samen, één keer (online) op woensdagavond voor een training of inspiratiemoment, en een zondag per maand voor een bezoek aan een bedrijf, een culturele instelling of een ontmoeting met een bijzonder rolmodel. Daarnaast plannen we drie dagen in de opleiding waarin we een hele dag verschillende organisaties bezoeken. Een intensieve dag vol indrukken, reflectie, maar ook plezier. Deze dagen

 

vallen op een schooldag. Stichting IMC Weekendschool regelt dit met jouw school / studie.

Als je wordt toegelaten tot de opleiding, verwachten dat je alle sessies aanwezig bent. De intensiviteit van het programma en jouw volle aanwezigheid zorgen ervoor dat we samen goed kunnen onderzoeken wat bij jou past. Je kunt dus geen sessies missen.

De sessies vinden plaats op de date onderaan deze pagina.  Even doorscrollen!

Ja, ik wil me aanmelden! Wat nu?

De Honours Academy is toegankelijk voor alumni van 16 t/m 18 jaar. Het maakt niet uit welk schoolniveau of opleiding je momenteel doet. Iedereen binnen deze leeftijdscategorie is welkom!

Je meld je aan door op onderstaande link te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Doe dit uiterlijk woensdag 24 maart 23:59u. Let op: Neem ruim de tijd voor de aanmelding.

Na 3 maart gaan we de aanmeldingen bekijken, en nodigen we je uit voor een eventueel kennismakingsgesprek. Deze plannen we in op donderdag 25, vrijdag 26 en maandag 29 maart. Je kunt een voorkeur voor een tijd opgeven in het aanmeldformulier.

 

 


AANMELDEN

Let op: Je hebt tot en met 24 maart 2021.
Klik om je aan te melden.

Heb je vragen? Stuur dan Leonie de Lorijn een appje of een mailtje op 0626354700 of leonie.delorijn@imcbasis.nl

 


AGENDA EN DATA

Bekijk hier de actuele agenda.

 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren