Jaarcoördinator IMC Weekendschool Amsterdam Noord en Amsterdam Zuidoost (28 uur per week)

11-04-2019

Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze stichting die staat voor onderwijsvernieuwing? Ben jij nieuwsgierig naar de wereld en op zoek naar inspirerende ontmoetingen tussen leerlingen, gastdocenten en partners?

IMC Weekendschool Amsterdam Noord zoekt een zoekt een jaarcoördinator voor Jaar 1 die gaat werken in een gedeeld leiderschapsteam op onze vestiging in Noord. Voor de vestiging in Amsterdam Zuidoost zoeken we ook een jaarcoordinator die een nieuwe lichting gaat opstarten. Gedeeld leiderschap kan, in overleg, na een gewenperiode besproken worden.

Over IMC Weekendschool
IMC Weekendschool verzorgt aanvullend onderwijs voor jongeren van 10-14 jaar oud op plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Drie jaar lang laten we jongeren elke zondag kennismaken met enthousiaste professionals en hun vakgebieden. We bieden ze verbreding van hun horizon en de drive om voor hun dromen te gaan. De leerlingen ontdekken hun interesses, ontwikkelen vaardigheden en bouwen aan een ijzersterk netwerk.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord heeft drie jaargroepen. Iedere jaargroep bestaat uit twee klassen van  20 leerlingen. Ons team en onze leerlingen hebben een uitgesproken eigen identiteit. Recht voor z’n raap; aanpakkers met het hart op de tong; maar ook puur, betrokken en hecht. We werken vanaf onze lokale kantoren, en zijn ook vaak op het hoofdkantoor aan de zuidas te vinden.

Per 1 juli 2019 zijn we op zoek naar een coördinator voor onze eerstejaarsgroep in Amsterdam-Noord en Amsterdam Zuidoost.

Jaarcoördinator: 24/28 uur per week + 4 uur gedeeld leiderschap

Een jaarcoördinator is verantwoordelijk voor zijn/haar jaargroep bestaande uit twee klassen. De jaarcoördinator ontwerpt en coördineert door de week de weekendschoolvakken en voert deze op zondag samen met de gastdocenten en een klassendocent uit. Hij/zij trekt inspirerende gastdocenten aan en zorgt voor optimaal contact met de kinderen, ouders, vrijwilligers en partners.

Als gedeeld leider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je vestiging. Je leidt jouw eigen vestiging samen met jouw team Je focus ligt op resultaat en samenwerking. Je toont ondernemer- en leiderschap en samen met het team zorg je ervoor dat de vestiging stevig staat en zich blijft ontwikkelen. Je voert taken uit op het gebied van HR, fondsenwerving, alumninetwerk, PR, relatiebeheer en financiën.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega´s die hart hebben voor jongeren en onderwijs. IMC Weekendschool ondersteunt jouw ontwikkeling met aanvullende opleidingen en trainingen.

Een salaris ingeschaald in functiegroep 3, startend op € 2.385 op basis van 40 uur. De 4 uur voor gedeeld leiderschap worden hoger ingeschaald met een startloon van € 3.032 basis van 40 uur.

Wat bied jij ons?

Je bent een organisator (HBO/ academisch denkniveau) die vlot communiceert met verschillende doelgroepen. Je kunt snel schakelen tussen leerlingen, ouders, vrijwilligers en partners uit verschillende disciplines. Je werk bestaat voor tweederde uit organiseren. Je hebt overzicht , raakt niet snel in de stress bent goed in het hooghouden van verschillende ballen. Nieuwsgierig, creatief, flexibel en ondernemend zijn woorden die jou op het lijf zijn geschreven. Je bent bereid op zondagen te werken (behalve in de schoolvakanties) Je bent het liefst woonachtig in Amsterdam en/of je hebt een netwerk in Amsterdam.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Solliciteer!

Stuur dan een korte mail met je CV voor dinsdag 7 mei 2019 naar sollicitatie@weekendschool.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Jotte Hof bereikbaar van dinsdag t/m donderdag op 06 11 322 067 of per mail: jotte.hof@weekendschool.nl

Procedure:

Ronde 1: Sollicitatiegesprekken  – 16 mei

Ronde 2:  Assessment op zondag en tweede gesprek  – zondag 26 mei

Begin juni maken wij onze keuze bekend en volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek

Naast deze vacature zijn er ook nog andere vacatures in heel Nederland bij Stichting IMC Weekendschool. Bekijk ze allemaal op https://www.imcweekendschool.nl/vacatures