fbpx
020 – 280 17 00 EN

Jonge ondernemers halen 220 Euro op voor Kika!

18-02-2013

Bij het vak Ondernemen werkten de derdejaarsleerlingen onder professionele begeleiding van een enthousiast team van The Boston Consulting Group naar een verkoopmarkt toe. Om een lening te krijgen hebben leerlingen een ‘pitch’ gehouden voor gastdocenten van de Rabobank. Zondag 10 februari was het dan zover. Verzorgingstehuis de Boeg in stadsdeel West gooide haar deuren open en met zelfbedachte activiteiten (foto make-over, oudhollandse spellen, lekkere hapjes en bingo) werd de dag een groot verkoopsucces.

IMC Weekendschool daagt leerlingen uit hun grenzen te verleggen, meer te durven en te doen. Het thema van dit vak was maatschappelijk ondernemen. De leerlingen hebben er unaniem voor gekozen om het verdiende geld te doneren aan KiKa (Kinderen Kankervrij). De grote winst van de dag was ook het mooie contact tussen de leerlingen van de weekendschool en de bewoners uit het verzorgingstehuis.

Zie ook de aankondiging van de ondernemersmarkt op http://imcweekendschoolwest.nl/2013/02/ondernemen-met-bcg-voor-kika-deboeg/!