fbpx
020 – 280 17 00 EN

Jury A.T. Kearney roept winnende team bedrijfsadviseurs uit!

09-02-2016

In zes teams maakten de derdejaars leerlingen van IMC Weekendschool Amsterdam West de afgelopen weken kennis met het vak bedrijfsadviseur en onderzochten ze een winkelier in Amsterdam West. Het advies presenteerden zij afgelopen zondag aan een jury bestaande uit partners van A.T. Kearney.

Een kritische maar open blik, grondig teamonderzoek en een goed gepresenteerd advies waar de bedrijfsleider vandaag nog mee aan de slag kan. Team “Coffee Company” stak daarmee boven het hoge niveau van de andere onderzoeksteams uit en wint! (aldus de jury)

A.T. Kearney is het afgelopen jaar een samenwerkingsverband aangegaan met IMC Weekendschool. Drie zondagen kropen heel veel consultants van A.T. Kearney in de huid van een coach en hielpen de ‘junior consultants’ met hun uitdaging. Het achterliggende idee van deze lessenreeks is dat leerlingen door de ogen van een bedrijfsadviseur naar een winkel kijken en daarbij verder kijken dan wat er gevraagd of op het eerste gezicht gezien wordt. A.T. Kearney heeft in korte tijd 28 junior consultants opgeleid en daar zijn wij allen erg trots op.