fbpx
020 – 280 17 00 EN

Kinderzwerfboeken bij IMC Weekendschool

18-01-2011

1 januari 2011
Shell Nederland heeft in november, in samenwerking met Stichting Kinderzwerfboek, onder zijn medewerkers een grote inzamelactie gehouden van (gebruikte) kinderboeken. Er werden meer dan 1000 boeken opgehaald en gedoneerd aan IMC Weekendschool.

Op al onze vestiging zwerven nu kinderboeken. De bedoeling van de actie Kinderzwerfboek is dat er ontzettend veel kinderboeken door ons land gaan zwerven onder het motto: Neem me mee, lees me en laat me weer zwerven. Zwerfboeken zijn boeken die van kind naar kind gaan. Zwerfboeken worden achtergelaten op scholen, sportverenigingen, in wachtkamers, bussen etc.

Namens al onze leerlingen bedanken wij alle medewerkers van Shell en Stichting Kinderzwerfboek voor de mooie boeken en de succesvolle Kinderzwerfboekenactie .

Stichting Kinderzwerfboek is in maart 2010 opgericht door Leo Dijkgraaf  (initiatiefnemer) en Jan Wezendonk (directeur Stichting Kinderhulp). Zij willen met dit project boeken weer spannend maken en het lezen stimuleren. Meer informatie over Stichting Kinderzwerfboek op www.kinderzwerfboek.nl.

Fotograaf: Edwin Weers