fbpx
020 – 280 17 00 EN

Koken op niveau

27-03-2014

27 maart 2014
Met een fantastische sponsorlunch hebben  de derdejaars leerlingen uit Groningen het vak horeca afgesloten. 

Op zondag 23 maart maakten en serveerden zij de heerlijkste gerechten. Te gast waren de leden van Rotary Groningen, die tegen een ruime vergoeding mochten genieten van de lunch. Het “One day Restaurant” vond plaats en werd begeleid door koks van kookstudio ’t Kookpunt. Een prachtige locatie met een open keuken waardoor de gasten konden zien wat er in de keuken gebeurde.

 

Naast de bijdragen van de Rotarians hebben horecagroothandel HANOS en Paul Rodenberg van ’t Kookpunt door middel van sponsoring deze dag mogelijk gemaakt.  Een prachtige ervaring voor de leerlingen,  die resulteerde in maar liefst 500,- euro voor IMC Weekendschool Groningen. 

En nog even om uw vingers bij af te likken:

Het menu
Sushi

Filodeeg pakketjes

—–

Vissoep met koriander, Risotto met knapperige salie

Ratatouille van geroosterde aubergine, paprika, tomaat en tijm 

Kip curry met zwarte peper

—–

Sabayon met peer

—–

Koffie/thee met brownies en kokosmakronen