27 maart 2014
Met een fantastische sponsorlunch hebben de derdejaars leerlingen uit Groningen het vak horeca afgesloten.
Op zondag 23 maart maakten en serveerden zij de heerlijkste gerechten. Te gast waren de leden van Rotary Groningen, die tegen een ruime vergoeding mochten genieten van de lunch. Het “One day Restaurant” vond plaats en werd begeleid door koks van kookstudio ’t Kookpunt. Een prachtige locatie met een open keuken waardoor de gasten konden zien wat er in de keuken gebeurde.
Naast de bijdragen van de Rotarians hebben horecagroothandel HANOS en Paul Rodenberg van ’t Kookpunt door middel van sponsoring deze dag mogelijk gemaakt. Een prachtige ervaring voor de leerlingen, die resulteerde in maar liefst 500,- euro voor IMC Weekendschool Groningen.
En nog even om uw vingers bij af te likken:
Het menu
Sushi
Filodeeg pakketjes
—–
Vissoep met koriander, Risotto met knapperige salie
Ratatouille van geroosterde aubergine, paprika, tomaat en tijm
Kip curry met zwarte peper
—–
Sabayon met peer
—–
Koffie/thee met brownies en kokosmakronen