Kom helpen bij Journalistiek in november!

10-09-2018

Wil jij als journalist nieuwsgierige jongeren (10-11 jaar) kennis laten maken met jouw vakgebied? Kom dan op zondag als gastdocent of begeleider meehelpen tijdens het vak Journalistiek in november en december! Eerstejaars leerlingen van onze 10 weekendschoolvestigingen beginnen allemaal hun weekendschooltijd met dit vak. Daar kunnen zij jouw inspiratie goed bij gebruiken!

Journalistiek op IMC Weekendschool

Op IMC Weekendschool zitten jongeren die meer over de wereld en hun mogelijkheden willen weten. Daarom is Journalistiek een essentieel vak voor onze leerlingen. Ze leren hoe een echte journalist te werk gaat en oefenen intensief met het stellen van vragen en kritisch luisteren. Het zijn vaardigheden die ze niet alleen nodig hebben om een goede nieuwsreportage (tv, radio, krant) te maken, maar ook om talloze andere vakgebieden in de wereld te verkennen.

Ook vrijwilligers uit andere vakgebieden zijn van harte welkom om mee te helpen!

Locaties & Data

• het vak start begin november en duurt 1 tot 5 zondagen
  • aanwezigheid van gastdocenten en begeleiders is 10:15 tot 15:00 incl. voor- en nabespreking
  • precieze lestijd is 11:00-14:30 (excursies kunnen andere tijden hebben)
  • locatie en contactpersoon is verschillend per vestiging

Interesse? Laat ons weten waar en hoe jij wilt helpen:

Help mee

Wat is IMC Weekendschool?

Wie met volle overtuiging zijn interesses volgt, haalt het meeste uit zijn leven. Daarom laat IMC Weekendschool nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. We richten onze lessen zo in, dat er prikkelende, magische momenten ontstaan. Dat worden ervaringen die bijblijven en de horizon verbreden. We stimuleren het lef van onze leerlingen en bieden hen een ijzersterk netwerk. Zo geven we hun de bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn.