fbpx
020 – 280 17 00 EN

Laatste lessen van het jaar….

19-12-2012

Afgelopen zondag werden de laatste weekendschoollessen van 2012 gegeven.

De eerstejaars zijn op excursie geweest naar sponsor Oracle en hebben het hele kantoorpand bekeken, rollenspellen gedaan en een workshop gekregen van DJ Pascal, waarna er heerlijk werd gedanst. Een goed begin van de vakantie!

De tweedejaars hadden de derde les van het vak film. De laatste draaidag! Alle groepjes hebben hard gewerkt om al hun scènes af te krijgen. Na de kerstvakantie is het tijd voor de première….. spannend…

De derdejaars gingen op excursie naar House of Performance. Daar leerden ze wat er nodig is om een superteam te worden en merkten ze dat het misschien niet zo goed werkt als iedereen het het beste weet…. heel leerzaam! 🙂

Na al deze lessen was het tijd voor de allereerste vergadering van Dreamteam Utrecht, onze leerlingenraad. Uit elke jaargroep zijn twee leerlingen door hun klas gekozen om ons te helpen de weekendschool nóg beter te maken. Wij kijken ernaar uit met het dreamteam samen te werken!

Voor IMC Wekendschool Utrecht zit 2012 er nu op.
Op de zondagen 23 december, 30 december en 6 januari is er GEEN weekendschool. We zien alle leerlingen weer op zondag 13 januari. Dat wordt een bijzondere dag, want dan vieren we dat IMC Weekendschool 15 jaar bestaat!

Wij wensen iedereen een fijne kerstvakantie en een heel gelukkig nieuwjaar!

Team Utrecht