fbpx
020 – 280 17 00 EN

Leerling Nizar Amine als gastdocent, wat een held!

30-04-2014

Tijdens de laatste les van het vak Muziek waren we met het tweede jaar te gast bij jongerenproductiehuis De Valk in Amsterdam Noord. De leerlingen van het tweede jaar kregen tijdens deze les allerlei ingrediënten aangereikt om een zo goed mogelijk  feest te organiseren. DJ les, organiseren en creativiteit en natuurlijk licht en geluid!

Tijdens het eindfeest dat we afgelopen Kerst vierden bij De Valk raakte Nizar geïnspireerd door mee te helpen achter de geluidstafel. Op eigen houtje is hij aan het netwerken geslagen en heeft een stageplaats bij de techniek geregeld bij De Valk. Dit gaat zo goed, dat hij een tijdje geleden gepromoveerd is tot hoofd techniek. Reden om Nizar als gastdocent te vragen natuurlijk!

Gedurende de middag heeft Nizar samen met zijn collega Mark alle leerlingen uit zijn klas verteld over zijn werk als technicus bij De Valk. Wat doet hij eigenlijk allemaal in de voorbereiding naar een feest toe, wat doet hij tijdens een feest en wat gebeurt er na afloop? Waar moet je goed in zijn? Wat voor licht hoort bij welk feest? Hoe zorg je voor een bepaalde sfeer? Hoe werkt de lichttafel?  Nizar heeft zijn taak als gastdocent super goed uitgevoerd, we zijn trots op hem!

We kijken nu al uit naar het laatste feest voor de zomer!