fbpx
020 – 280 17 00 EN

Leuke lessen!

01-12-2014

Wat waren er weer leuke lessen afgelopen zondag op de weekendschool!!

De eerstejaars mochten op excursie naar RTV Utrecht! Ze mochten overal een kijkje nemen en oefenen met lezen van de autocue. Dat is een scherm waarop staat wat de nieuwslezers moeten zeggen. Het bleek nog best lastig; de woorden gaan namelijk heel snel!

Voor de tweedejaars stond de eerste les van het vak Film op het programma. Ze kregen workshops in acteren, monteren, scriptschrijven en filmen. Misschien zien we een van onze leerlingen nog weleens op televisie!

De derdejaars dachten dat ze les gingen krijgen van saaie grijze mannen in pakken waar je het stof vanaf kunt blazen. Ze begonnen namelijk met het vak Politiek. En dat is toch saahaai?? Helemaal niet!! Politiek heeft met iedereen te maken, dus ook met jongeren! Jongerenafdeling ROOD van de SP heeft de derdejaars meer geleerd over actievoeren en debatteren. Al bleek dat laatste eigenlijk niet nodig. Ze waren natuurtalenten!

Kortom, leuke lessen op de weekendschool! Wil je nu, net als wij, dat we nog heel lang leuke lessen kunnen geven? Stem dan (nog een keer!) op ons! Dat kan hier. Als we winnen, gaat Specsavers een jaar lang voor ons sparen. En met dat geld kunnen wij weer leuke lessen organiseren! Doen he?!