fbpx
020 – 280 17 00 EN

Lichtpost bij OLVG Amsterdam West

12-05-2020

Op een groot beeldscherm in het personeelsrestaurant van het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis in Amsterdam West verschijnt een klavertje vier met de woorden ‘bedankt voor je zorg’ in de bladeren geschreven. Een verpleegkundige loopt langs, leest en schiet vol. Het project Lichtpost van Stichting IMC Weekendschool  is na de grootse buitenprojectie nabij het UMC in Zuidoost naar binnen gegaan om de mensen voor wie de boodschappen van onze leerlingen zijn bedoeld van dichtbij een hart onder de riem te steken.

De komende dagen zal de projectie in het restaurant van het OLVG West staan. Vanaf 15 mei zal het in het Deventer ziekenhuis en het politiebureau te zien zijn.

Inmiddels trekt Lichtpost ook de aandacht van de media en verscheenen berichten op Kidsweek, AT5 en de instagrampagina’s van AT5, Het Parool en NH nieuws.

Lichtpost is een idee van Evelien Feltzer onze conceptbegeleider bij het programma IMC Basis van Stichting IMC Weekendschool. Zij bundelde de krachten van de kunstenaressen Machteld Aardse en Femke Kempkes met de leerlingen van onze programma’s IMC Basis, IMC Weekendschool en IMC On Tour. Alle leerlingen op onze 55 locaties zijn gevraagd om een bericht in te sturen, waarmee ze hun licht laten schijnen op iedereen die in deze tijd een hart onder de riem verdient.

Hieronder nog enkele foto’s uit OLVG West