IMC Alumni vestiging Amsterdam Noord zoekt Junior Coördinator

11-04-2019

per 1 juni 2019 • 8 uur per week • betaald

IMC Alumni

Heb je een diploma van IMC Weekendschool? Dan behoor je daarmee automatisch bij de leukste en gemotiveerdste groep jongeren van Nederland: de IMC-Alumni. Samen met meer dan 2.000 andere oud-leerlingen van IMC Weekendschool uit heel Nederland. IMC Alumni is naast een netwerk van oud-leerlingen vooral een platform voor (verdere) verdieping, ondersteuning en professionele uitwisseling, waarin we de Weekendfilosofie voort te zetten. Natuurlijk is ook de vertrouwde, gemoedelijke sfeer van de Weekendschool een van de pijlers.

Wat is de functie?

Samen met de IMC Alumni coördinator op de vestiging werk je aan verschillende alumni-projecten. Je denkt en bouwt mee aan een relevant programma en vergroot het contact met en betrokkenheid van alumni. Je vindt het leuk om met verschillende dingen bezig te zijn. De gezamenlijke taken kunnen per week/periode verschillen, maar bestaan uit:

• contact leggen en onderhouden met alumni van alle lichtingen
  • onderzoeken wat de behoeften, wensen en interesses zijn van alumni
  • werven en mobiliseren van alumni voor inhoudelijke en sociale activiteiten (bijvoorbeeld workshops, trainingen en reünies) op de vestiging en landelijk

Organisatie

• het helpen opzetten en uitvoeren van een inspirerend alumni-programma vanuit de vestiging
  • bijhouden van alumni-contactgegevens en -deelname in de administratie

Wat verwachten wij van jou?

• wekelijks contact met team Noord
  •  min. vier uur per week aanwezig op het kantoor in A Lab op dinsdag of donderdag.
  • werkdagen en werktijden zijn flexibel en afhankelijk van wat handig en nodig is
  • je bent enthousiast, betrokken, leergierig, verantwoordelijk en hebt een actieve houding
Waar ben je goed in?

• enthousiasmeren en motiveren
  • contact maken met jongeren
  • samenwerken en initiatief nemen
  • plannen en organiseren
  • communicatie: bellen, appen
  • social media en algemene computervaardigheden

Werken voor IMC Weekendschool

Als Junior Coördinator word je onderdeel van het team van de vestiging en heb je ook regelmatig contact met andere alumni-coördinatoren en het team van IMC Alumni landelijk. Je bent in belangrijke mate een vertegenwoordiger van de lokale alumni. Je wordt ingewerkt, ondersteund en begeleid door het team waarmee je samenwerkt en je kunt een paar keer per jaar trainingen volgen. Zo leren we met én van elkaar!

Als Junior Coördinator ontvang je een tijdelijk contract, met een salaris ingeschaald in functiegroep A: €1721 op basis van 40 uur.

Interesse?

Wij zijn heel benieuwd naar jouw enthousiasme en ideeën! Wat zou jij willen betekenen voor ons alumninetwerk als Junior Coördinator? Wil je graag aan de slag? Mail dan voor 30 april je motivatiebrief naar jotte.hof@weekendschool.nl

Sollicitatiegesprekken worden gehouden op 7 en 9 mei

Voor vragen bel Jotte bereikbaar van dinsdat t/m donderdag op: 06 11 322 067