fbpx
020 – 280 17 00 EN

Met de Summerschool naar de Parade in Utrecht

02-08-2018

Twaalf kinderen van het IMC Weekendschool On Tour programma bezochten het rondreizende theaterfestival in Utrecht . Onder het motto “zweven is leven” werden vele rondjes gedraaid in de zweefmolen. Ook proefden de kinderen voor het eerst in hun leven het beste dat de Nederlandse keuken te bieden heeft : poffertjes . Bij Poffertjes au Gwen Marie bakten ze deze delicatessen zelf , met bergen suiker en boter uiteraard.

Theatergroep Lefkop speelde “Superloeser” waarin Superhero Joyce de wereld redt dankzij haar supertalent om knakworsten uit haar pols te kunnen schieten. De kwade plannen van de vegetarische slechterik worden aldus verijdeld en Joyce is toch geen Superloeser.

Na nog een ijsje en een drankje stapten de kinderen moe en voldaan in de trein naar huis.

De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals, is dit jaar gestart met het project ‘Geef een Toegift’. Door het hele land wordt publiek opgeroepen een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen.Wij danken de Parade voor dit mooie aanbod waar verschillende On Tour klassen gebruik van hebben kunnen maken.

Volgende week 7 augustus wordt de Summerschool afgesloten met een bezoek aan het zomerconcert van het Ricciotti Ensemble in Zeist.