fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meld je aan voor IMC Musical Tour 2020

30-01-2020

IMC on Tour nodigt u van harte uit voor een interactief muzikaal programma op 22 februari in de sfeervolle Amersfoortse locatie: Staeg.

Net als vorig jaar brengen wij ons netwerk en de leerlingen van IMC on Tour graag bij elkaar om de ander te ontmoeten en samen een feestje te vieren! Dit jaar vieren wij ons muzikale feest om te proosten op de groei van IMC on Tour en dat we zijn gestart in Amersfoort (10e locatie!).

Een feestje om alle betrokken gastdocenten, vrijwilligers en partners te bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan Stichting IMC Weekendschool, en IMC on Tour in het bijzonder.

En een feestje voor onze leerlingen die in februari tijdens het vak podiumkunsten zelf aan de slag zijn gegaan met verschillende muzikale stijlen en vormen. Zij zullen het podium delen met professionele artiesten die het feest compleet maken. Er mag zeker gedanst worden!

En een primeur: de eerste IMC on Tour expositie zal die dag in de benedenzaal van Staeg worden geopend. De expositie Welcome 2 my World geeft je een inkijkje in de werelden van onze leerlingen. Zij zijn op ontdekkingstocht gegaan: Wie ben ik? En wat wil ik dat de buitenwereld van mij weet?

Zin in? Reserveer dan nu snel je kaartje via deze link

Programma:

13.15 Inloop met koffie/thee en zoetigheid

14.00 Start programma met optredens van Diggy Dex (chanson rapper), Gregory Shaggy (dans), Celine Cairo (singer-songwriter), Smartphone Orchestra (mobiel orkest) ML Dance studio (dans)

16.00 Borrel en opening expositie

Hopelijk tot dan!