fbpx
020 – 280 17 00 EN

Nieuwsflits maart 2015: Openbare Gastles & Opening van de Beurs

09-03-2015

9 maart

U kunt het succes van de Openbare Gastles 2015 of de ervaring van onze alumni bij het openen van de beurs afgelopen maand teruglezen in onze (extra) nieuwsflits. Wilt u per kwartaal onze gebruikelijke nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar info@weekendschool.nl.

Op 9 februari vond in de rechtbank van Amsterdam onze jaarlijkse Openbare Gastles plaats. Onder leiding van journalist Liesbeth Staats gaf advocaat Peter Plasman openhartig antwoord op vragen uit een volle rechtszaal. We kijken terug op een mooi weekendschool evenement waarin oud-leerlingen samen met partners en vrijwilligers een interactieve les van een inspirerende en gewaardeerde gastdocent volgden. Ook hadden leerlingen en alumni van de weekendschool het voorrecht om samen met onze partner Rabobank op 26 februari de beurs te openen. De Rabobank is al jaren een belangrijke partner van de weekendschool op negen van de tien vestigingen. Dank aan al deze partners voor jullie betrokkenheid bij onze organisatie!

Lees hier de hele Nieuwsflits Maart 2015.

Eerdere nieuwsbrieven vind u op https://www.imcweekendschool.nl/nieuws/nieuwsbrieven/.

   150209 IMC Weekendschool Openbare Gastles (logo1) 150209 IMC Weekendschool Openbare Gastles (logo7) 150226 IMC Weekendschool Beursgong Rabobank (met logo)