fbpx
020 – 280 17 00 EN

Ondernemersmarkt Rotterdam

27-12-2011

27 december 2011
Ter afsluiting van het vak Ondernemen, heeft het derde jaar van IMC Weekendschool Rotterdam een ondernemersmarkt gehouden.

De leerlingen waren met de markt te gast in het ouderencentrum van Humanitas, een groot, mooi pand met heel veel bezoekers! Omdat de kerst steeds dichterbij kwam, hebben de kinderen voornamelijk kerstspullen verkocht. Daarnaast is er een loterij gehouden waar heel veel mensen aan hebben meegedaan.

Tijdens de ondernemersmarkt bleek dat er enkele echte verkooptalenten tussen onze jongeren zitten. Zonder moeite liepen zij op het publiek af en lieten zij zien wat er allemaal te koop was. Niet alleen de leerlingen hadden het naar hun zin, maar ook de bewoners en bezoekers vonden het erg leuk. In anderhalf uur tijd hebben de leerlingen meer dan €150,- verdiend. De opbrengst gaat naar het doel dat de kinderen zelf hebben uitgekozen, namelijk stichting Kinderen Kankervrij (KIKA). Een vrijwilliger van deze stichting kwam de cheque persoonlijk in ontvangst nemen, onder luid applaus van alle kinderen.