fbpx
020 – 280 17 00 EN

Onze weg naar de toekomst

06-05-2019

In Den Haag werken de leerlingen uit het derde jaar elk jaar samen aan hun eigen tijdschrift. En dit jaar is het tijdschrift extra speciaal. Naast de interviews en de foto’s, maakten de leerlingen ook een vlog over hun ontmoeting met hun rolmodel. Hierdoor krijg je als lezer een ‘kijkje achter de schermen’. De leerlingen bedachten zelf de titel ‘Onze weg naar de toekomst’ voor hun tijdschrift. In samenwerking met Sdu Uitgevers is er wederom een prachtig magazine uitgekomen.


In november beginnen de leerlingen al het vak Tijdschrift. In deze periode bedenken de leerlingen welke gastdocent zij nog een keer zouden willen ontmoeten om nog een paar dringende vragen over zijn of haar beroep te mogen stellen. De leerlingen schrijven zelf een brief om deze gastdocenten – rolmodellen – uit te nodigen. Het einde van de weekendschool lijkt dan nog ver weg, maar de weken erop gaan ze hard aan de slag voor hun eigen tijdschrift.

De interview vragen worden door de leerlingen bedacht en uitgeschreven, de foto’s worden in samenwerking met professionele fotografen gemaakt en uitgezocht en dit jaar werd er tijdens het interview ook nog een vlog gemaakt. Bij elk interview staat er een QR-code van de bijbehorende vlog. In totaal hebben 23 leerlingen, 21 rolmodellen en 9 fotografen meegewerkt aan dit prachtige tijdschrift.

 

Mocht u graag een exemplaar willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met Esther Lunshof.