fbpx
020 – 280 17 00 EN

Openbare Gastles Tania Kross 11 maart

10-03-2017

Op 11 maart 2017 vindt de jaarlijkse Openbare Gastles plaats in Amsterdam. Deze editie wordt verzorgd door mezzosopraan Tania Kross.

Wij zijn verheugd dat mezzosopraan Tania Kross deze editie van de Openbare Gastles zal verzorgen. De leerlingen van IMC Weekendschool hebben in een serie gastlessen reeds kennis gemaakt met Tania Kross en zich verdiept in de bijzondere facetten van haar vak. Deze mooie kans is er nu ook voor u. Bij de Openbare Gastles zal Tania Kross ons vertellen welk pad zij heeft afgelegd op weg naar wereldwijde faam, en zal zij graag uw vragen beantwoorden.

MELD U HIER AAN VOOR DE OPENBARE GASTLES

flyerTKross

Korte biografie Tania Kross

Mezzosopraan Tania Kross studeerde aan het Utrechts Conservatorium waar ze tijdens haar tweede jaar de eerste prijs won van de Stichting Jong Muziektalent. In 2003 vertegenwoordigde ze Nederland Tijdens de ‘Singer of the World Competition’ van de BBC. Tijdens haar carrière heeft ze diverse albums opgenomen en werkte ze mee aan een groot aantal opera’s, in binnen -en buitenland. Ze wordt alom geroemd om haar vernieuwingsdrang en zoektocht naar een nieuw, jong publiek. Naast haar muzikale carrière richt ze zich ook op verschillende organisaties die zich focussen op jonge mensen, cultuur en educatie, met als doel om jongere generaties in aanraking te brengen met en te enthousiasmeren voor klassieke muziek. Onderdeel van deze activiteiten is haar gastdocentschap voor IMC Weekendschool.

Sprekers
Weekendschool alumni Lecyca Curiel en Elisa Kapetanovic verzorgen de moderatie van de gastles. Zoals gebruikelijk stellen wij u als deelnemer in staat om vooraf vragen te stellen aan de gastdocent. De moderatoren zullen hun best doen om zoveel mogelijk vragen aan bod te laten komen.

Borrel
Vanzelfsprekend sluiten wij de gastles vanaf circa 15.30 uur af met een informele borrel voor alle bezoekers bij Pllek, in aanwezigheid van de gastspreker.

Geschiedenis
De IMC Weekendschool Openbare Gastles is een jaarlijks terugkerend evenement. Alumni, partners, ouders en andere geïnteresseerden krijgen hiermee de kans één keer per jaar mee te maken wat weekendschool leerlingen elke zondag meemaken: meegevoerd worden in de wereld van een gepassioneerde beroepsbeoefenaar, en die persoon álles kunnen vragen.
Eerdere gastsprekers bij de Openbare Gastles waren Rob Defares (ondernemer, mede-oprichter IMC Weekendschool), Peter Plasman (advocaat) en Frank van de Goot (forensisch patholoog).