fbpx
020 – 280 17 00 EN

Opening jubileum op Amsterdamse beurs: wij bestaan 10 jaar!

21-01-2014

IMC Weekendschool vestiging Amsterdam West bestaat 10 jaar en dat vieren wij graag samen met alle leerlingen, ouders, partners, oud-leerlingen, (oud) collega’s en jou op 16 februari 2014!

Met een goede slag op de gong openden leerlingen Farah en Aliyya uit Amsterdam West de beurshandel. Deze gongslag is het begin van ons jubileum. Bij de gongslag waren ook oud-leerling Jihane, een afvaardiging vanuit vanuit de Nationale Postcode Loterij en vanuit IMC Weekendschool aanwezig.

Fotografie: Jon van Schoonhoven

In januari 2004 startte de eerste lichting leerlingen op onze vestiging. Inmiddels zijn er acht lichtingen afgestudeerd en is lichting 11 begonnen aan haar weekendschoolcarrière: een ontdekkingsreis langs een grote variëteit aan vakgebieden en professionals die het toekomstperspectief, zelfvertrouwen en de sociale verbondenheid van de leerling vergroot. Dankzij het enthousiasme van deze leerlingen en de betrokkenheid van gastdocenten, partners, ouders, alumni en collega’s vormt vestiging Amsterdam West een bloeiende leergemeenschap en ontmoetingsplek. Alle reden dus voor een mooi jubileum, dat met een klinkende opening van de Amsterdamse beurs officieel van start is gegaan.