fbpx
020 – 280 17 00 EN

Oprichter IMC Weekendschool ontvangt Hélène de Montigny-prijs 2013

15-10-2013

Zaterdag 12 oktober werd de Hélène de Montigny-prijs uitgereikt aan Heleen Terwijn, de oprichter en directeur van IMC Weekendschool. De prijs wordt eens in de drie jaar uitgereikt aan een persoon die zich op een bijzondere manier inzet voor andere mensen. In het verleden hebben o.a. majoor Boshardt (Leger des Heils), Willemijn Verloop (War Child Nederland) en de huidige burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb (sociale cohesie) deze prijs in ontvangst mogen nemen.

Weekendschool heeft grote betekenis voor samenleving

De jury vindt dat de weekendschool en het Future For Life Institute een grote betekenis heeft voor de samenleving. Bij de weekendschool krijgen jongeren de kans hun toekomstperspectieven te verbreden, hun talenten te ontdekken en hun binding met de Nederlandse samenleving te versterken. De jury vindt dit soort initiatieven erg belangrijk en besloot daarom de Hélène de Montigny-prijs 2013 aan Heleen Terwijn uit te reiken.

Team Rotterdam-Delfshaven is erg trots dat Heleen Terwijn deze prijs voor het weekendschool-initiatief heeft mogen ontvangen. Wij feliciteren haar daarmee dan ook van harte!