fbpx
020 – 280 17 00 EN

Oud-leerlingen organiseren zomerkamp voor oud-leerlingen: “back to the future”

31-08-2015

31 augustus

In de laatste week van juli heeft een groep oud-leerlingen van verschillende vestigingen van IMC Weekendschool deelgenomen aan de jaarlijkse zomerweek. De organisatie van de zomerweek bestond dit jaar wederom uit een mix van oud-leerlingen en medewerkers.

Een week lang hebben de deelnemers in het kader van ‘Back to the Future’ workshops en masterclasses gevolgd. Niemand minder dan Jeroen Overbeek heeft onze alumni een kijkje laten nemen in de NOS studio, waar zij hebben geleerd om voor de camera een interview te houden. Een dag in het verleden betekende een dag zonder smartphone en een bezoek aan het vestingmuseum in Naarden. Aan het einde van de week bracht hoofdsponsor IMC, samen met robot Marvin, een bezoek aan het zomerkamp, en heeft interessante workshops rondom het thema Robotics gegeven. Het was een leerzame en gezellige week waar oud-leerlingen van verschillende vestigingen elkaar hebben leren kennen en weekendschool herinneringen met elkaar hebben gedeeld.

IMC Weekendschool Alumni Zomerkamp (9) - Copy

IMC Weekendschool Alumni Zomerkamp (7) IMC Weekendschool Alumni Zomerkamp (6) IMC Weekendschool Alumni Zomerkamp (5) IMC Weekendschool Alumni Zomerkamp (4)