fbpx
020 – 280 17 00 EN

Oud-leerlingen schitteren in Jubileumpublicatie.

05-11-2018

‘Now it begins’ is de titel van ons jubileumboek waarin 20 oud-leerlingen vertellen over hun ideeën, dromen en hun persoonlijke ontwikkeling na de weekendschool. 

Ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan vroegen we 20 journalisten en (tekst)schrijvers, die in de afgelopen jaren vrijwilliger of gastdocent waren op de weekendschool om eveneens 20 alumni te interviewen. Deze portretten zijn gebundeld in de fraaie jubileumpublicatie, ‘Now it Begins‘, die tijdens het jubileumfeest op 13 oktober j.l. werd gepresenteerd in de Amsterdamse Westerkerk.

Now it Begins is tevens het motto van onze alumni, want als leerlingen hun weekendschool diploma ontvangen, staan ze natuurlijk nog aan het begin van alle grote keuzeprocessen in het leven. Een van de geportretteerden is Maryam Lyousoufi (1993), een oud-leerling van de vestiging in Amsterdam West, die farmacie ging studeren. Lees hier het verhaal van Maryam.

Now it Begins is nu ook te koop via onze webshop, evenals onze andere jubileumpublicatie ‘Het Mooiste Vak ter Wereld’ -waarin 20 gastdocenten van de weekendschool vertellen over de passie voor hun vak.