fbpx
020 – 280 17 00 EN

Leerlingen summer school bezoeken theaterfestival de Parade

25-07-2019

Leerlingen van IMC on Tour krijgen dit jaar opnieuw een uitnodiging om kennis te maken met het rondreizende theaterfestival de Parade. ‘Juf, het is echt zo leuk hier!’

Bezoek aan dit rondreizend festival met theater, muziek, dans, zweefmolen en diverse workshops is voor de kinderen (en ouders) van onze doelgroep een magische ervaring, een plek die zij niet zelf zouden bezoeken. Maar dankzij een uitnodiging van de organisatie waren de leerlingen van de IMC on Tour Summer school (voor nieuwkomerskinderen) dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar welkom op het festival, in Utrecht dit keer.

Voor de leerlingen is het Theaterfestival een ‘paradijsje’ vol kleur , muziek en fantasie te midden van een stedelijke omgeving. ”Dit is de beste dag van mijn leven, ik ben zo blij dat ik op de weekendschool zit’, aldus leerling Aïcha.

Tijdens deze tropische dagen vormde de Parade in Utrecht echt een oase met gelukkig heel veel schaduw en zijn de kinderen buiten de voorstellingen om,  druk met poffertjes bakken, zweven en verkoeling zoeken met water. het is zo leuk om te zien dat kinderen én ouders zoveel plezier beleven en een echte Parade ervaring opdoen!, zegt begeleidster Lecyca. ‘Van poffertjes bakken en theater tot aan de zweefmolen!’

Wij danken de organisatie van de Parade voor deze samenwerking en hun gastvrijheid, en we hopen deze samenwerking nog jaren te mogen voortzetten.