fbpx
020 – 280 17 00 EN

Partnerbijeenkomst Amsterdam

30-06-2014

30 juni 2014
Begin juni vond de Partnerbijeenkomst van de drie Amsterdamse vestigingen van IMC Weekendschool plaats. Er kwamen circa 25 partners bij elkaar op de prachtige locatie van sponsor: van Doorne. Na een hartelijk welkom door van Doorne, was het tijd voor een Weekendschool college. De aanwezigen zijn door dierenarts, oud-directeur Artis en docent IMC Weekendschool; Maarten Frankenhuis, gepassioneerd toegesproken. Een geestig, soms confronterend en wetenschappelijk verhaal over partnerkeuze bij mens en dier.

Na dit college was het tijd om onze wederzijdse partnerkeuze toe te lichten en met elkaar in gesprek te gaan.  Na een organisatie-update van de directie en het doornemen van de highlights van schooljaar 2013-2014 was het tijd voor ontmoeting en het uitwisselen van gedachten. Tijdens de afsluitende ‘Wereldcafé’ borrel was er gelegenheid om verdere contacten te leggen en met elkaar in dialoog te gaan. In 3 groepen gingen de partners met elkaar in gesprek over verschillende vragen die spelen bij de weekendschool en haar partners. 

Als weekendschool vinden we het heel bijzonder en waardevol om te horen welke vragen er spelen bij onze partners. Wij zijn erg trots op ons betrokken netwerk en blij met de hoeveelheid aan tips en tools van onze partners. Wij gaan hier met veel enthousiasme mee aan de slag en zullen u op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen.

Dank aan al onze partners voor hun betrokkenheid!!