fbpx
020 – 280 17 00 EN

Partnerschap IMC Basis en ABN AMRO Foundation: gedeelde visie en ambitie

16-10-2018

Met een officiële handtekening gaven de directeur van ABN AMRO Foundation, Ernst Boekhorst en de directeur van Stichting IMC Weekendschool Marion Weijman het startschot voor het partnerschap tussen ABN AMRO Foundation en IMC Basis.

Beide delen we de ambitie van kansengelijkheid voor jongeren. We beogen het toekomstperspectief van jongeren te verbeteren door hun belevingswereld te vergroten. ABN AMRO Foundation doet dit via hun scholenprogramma en IMC Weekendschool onder andere middels IMC Basis.

Vanaf nu gaan ABN AMRO Foundation en IMC Basis samenwerken zodat meer kinderen in de gelegenheid worden gesteld om te ontdekken waar hun interesses en ambities liggen. Samen bouwen we het aantal betrokken scholen komende jaren verder uit en wordt inhoudelijk de link gevonden bij het vak ondernemen. Zo zal er een lessenserie van 4 lessen ondernemen ontwikkeld worden waar medewerkers en mkb-klanten van de bank op lokaal niveau invulling aan kunnen geven. Medewerkers gaan ook als vrijwilliger aan de slag door als gastdocent op te treden of als begeleider te helpen tijdens andere gastlessen en/of (bedrijfs)excursies.

Samen maken we toekomst.