Poem Express

18-02-2015

Met het maken van gedichtenposters hebben onze eerstejaars leerlingen zich verdiept in het leven en werk van dichters en illustratoren. Acht gedichtenposters zijn tevens geselecteerd voor de gedichtenposterwedstrijd van de Poem Express.

“Ik weet nu dat je je gevoel om kunt zetten in een verhaal of gedicht”, vertelde een leerlingen. Leerlingen weten nu ook hoe je een gedicht ‘levend’ kan maken. Met het maken van een gedichtenposter hebben deze eerstejaars leerlingen het vak Poezie & illustratie zondag 15 februari afgerond. In vier lessen tijd hebben alle leerlingen een eigen gedichtenposter – gedicht met bijpassende illustratie – gemaakt en hebben zij zich verdiept in het leven en werk van dichters en illustratoren. Van alle gedichtenposters zijn er door de gastdocenten acht stuks gekozen die worden ingezonden naar de gedichtenposterwedstrijd van de Poem Express: www.poem-express.com.