De Groningse derdejaarsleerlingen hebben zondag 23 maart het vak horeca afgesloten met een fantastische sponsorlunch. De leerlingen hebben de heerlijkste gerechten gemaakt en geserveerd. Leden van Rotary Groningen hebben al dit heerlijks tegen een ruime vergoeding mogen oppeuzelen. Het “One day Restaurant” vond plaats en werd begeleid door koks van kookstudio ’t Kookpunt. Een prachtige locatie met een open keuken waardoor de gasten konden zien wat er in de keuken gebeurde.
Naast de bijdrages van Rotarians hebben de horecagroothandel HANOS en Paul Rodenberg van ’t Kookpunt door middel van sponsoring deze dag mogelijk gemaakt. Naast een prachtige ervaring voor de leerlingen, ook 500,- euro voor IMC Weekendschool Groningen.
Het menu
Sushi
Filodeeg pakketjes
—–
Vissoep met koriander, Risotto met knapperige salie
Ratatouille van geroosterde aubergine, paprika, tomaat en tijm
Kip curry met zwarte peper
—–
Sabayon met peer
—–
Koffie/thee met brownies en kokosmakronen