fbpx
020 – 280 17 00 EN

De reis van een Held 2017: ervaring om nooit te vergeten

30-05-2017

Dit jaar is de persoonlijk leiderschap training ‘Reis van een Held‘ voor de derde keer georganiseerd door IMC Alumni. Het was een bijzondere editie.  Op allerlei vlakken.
Allereerst is de reis begeleidt door oud deelnemers, die als trainer zijn opgeleid door de trainers van voorgaande jaren; James Smith, Koen van Ghysegem en Ilja Beudel.
 reisvandeheld5Ook waren er niet eerder zoveel deelnemers (10) als dit jaar. Uit heel Nederland namen alumni deel aan de training om te werken aan hun persoonlijk leiderschap. ‘Waar sta ik nu? Waar wil ik naar toe ? Hoe kom ik daar? Wat houdt me tegen?’ waren onderwerpen waarmee we aan de slag zijn gegaan.

reisvandeheld4De training werd gegeven op inhoudelijk hoog niveau en ook voor de innerlijke mens werd goed gezorgd door alumni uit voorgaande edities.
 Met een het betrokken team en deelnemers hebben we weer gebruik mogen maken van de super locatie http://www.denijensteen.nl

Voor zowel het team als de deelnemers was het een super leerzaam weekend, waarin iedereen werd uitgedaagd om te twijfelen, uit je comfortzone te stappen, contact te maken met elkaar en mooie doelen in het vooruit zicht om aan te werken. De deelnemers waren tevreden over de kwaliteit van de training, de inzichten die ze hebben opgedaan, de 1 op 1 coaching en de onderlinge verbondenheid.
 Kortom , we kijken nu al uit naar volgend jaar!

Hieronder nog wat reactie van deelnemers aan het team (en naar elkaar):

Lieve helden, ik heb echt ongelooflijk genoten van dit weekend en veel geleerd over mezelf en over anderen. Ik ben jullie allemaal erg dankbaar hiervoor. Jullie lieve woorden op de memo’s van gisteren heb ik nog een keer gelezen en was weer even ontroerd. Dank jullie wel!

reisvandeheld3
reisvandeheld2

 

Hoi helden, ik heb een heel leuk weekend met jullie gehad!! Allemaal zulke mooie en eigen verhalen die me aanspraken, dat greep me! Respect naar jezelf toe!! Ik voel nu leegte, ik mis jullie om me heen. Het is zo een hechte groep geworden in die 3 dagen, en dat vind ik prachtig! Jullie zijn toppers!

reisvandeheld7
reisvandeheld6

Lieve helden, ik heb een super weekend gehad. Jullie zijn stuk voor stuk hele bijzondere mensen. Voor mij was het meest waardevolle dat iedereen er gewoon mocht zijn en dat we elkaar zo goed konden respecteren.

reisvandeheld1

 Ik wil jullie allemaal ook bedanken voor het mooiste weekend in m’n leven!!!