fbpx
020 – 280 17 00 EN

Ricciotti Ensemble verzorgt openbare gastles

10-12-2017

Partners, alumni, ouders, vrijwilligers of anderszins geïnteresseerden: iedereen is van harte welkom op de jaarlijkse Openbare Gastles van IMC weekendschool, die op 6 januari a.s. verzorgd door het Ricciotti ensemble in de Amsterdamse Posthoornkerk. 

Het orkest speelt onder andere een nieuwe versie van ‘Carnaval des Animaux’, voor de Wereldklassen van IMC Weekendschool on Tour. Deze leerlingen hebben dit jaar al kennis mogen maken met het ensemble tijdens hun optredens in de Amsterdamse Nedpho Koepel en op de Hilversumse hei. Deze gelegenheid is er nu ook voor u.

IMC Weekendschool nodigt u van harte uit om deze bijzondere openbare gastles op zaterdagmiddag 6 januari in Amsterdamse Posthoornkerk bij te wonen. Na afloop van het concert bent u tevens welkom op onze nieuwjaarsborrel. Dit feestelijk samenzijn is ook de aftrap van ons jubileumjaar, want IMC Weekendschool bestaat 20 jaar!

MELD U HIER AAN VOOR DE OPENBARE GASTLES

Over Ricciotti
Het Ricciotti Ensemble is een relatief jeugdig orkest (met overwegend conservatoriumstudenten) dat concerten verzorgd op plaatsen waar andere orkesten niet (snel) komen: van winkelcentra en scholen tot gevangenissen en AZC’s. Ricciotti vindt namelijk dat symphonische muziek óók thuishoort in het straatbeeld.

Geschiedenis
De IMC Weekendschool Openbare Gastles is een jaarlijks terugkerend evenement. Alumni, partners, ouders en andere geïnteresseerden krijgen hiermee de kans één keer per jaar mee te maken wat weekendschool leerlingen elke zondag meemaken: meegevoerd worden in de wereld van een gepassioneerde beroepsbeoefenaar, en die persoon álles kunnen vragen. Eerdere gastsprekers bij de Openbare Gastles waren Rob Defares (ondernemer, mede-oprichter IMC Weekendschool), Peter Plasman (advocaat), Frank van de Goot (forensisch patholoog) en Tania Kross (mezzo-sopraan)