fbpx
020 – 280 17 00 EN

Leerlingen Rotterdam bezoeken Rotterdam The Hague Airport

19-02-2013

19 februari 2013
Vorig jaar was het de eerste keer voor de leerlingen van IMC Weekendschool dat zij welkom werden geheten op Rotterdam The Hague Airport.

Ook dit jaar waren de leerlingen van IMC Weekendschool Rotterdam weer van harte welkom op het vliegveld. Op zondag 17 februari mochten de kinderen een kijkje achter de schermen nemen. Na een het spelen van een spel, waarbij de leerlingen moesten raden welke (vreemde) voorwerpen worden gebruikt door bepaalde beroepen op de luchthaven, werd de luchthavenkennis van de leerlingen op de proef gesteld tijdens de Rotterdam The Hague Airport Quiz. Ze braken hun hoofd over verschillende vragen; Kan een startbaan ook ingezet worden als landingsbaan? Kunnen vliegtuigen tegen de wind in opstijgen? Al deze feitenkennis kon buiten worden gecheckt tijdens een rondleiding over het platform en (jawel!) de start- en landingsbaan.

Tenslotte werd de winnaar van de quiz verblijd met een vliegtuigmodel en daarna vertrokken de leerlingen na een hele spannende en leerzame dag.

Wij bedanken Rotterdam The Hague Airport en zijn blij dat we volgend jaar weer op bezoek mogen komen!