fbpx
020 – 280 17 00 EN

Samen Sporten

27-05-2014

27 mei 2014
Het was een sportieve dag afgelopen zondag. Met in het Amsterdamse Bos de landelijke sportdag van Future for Life  en de Royal Ten hardloopwedstrijd in Den Haag. Dankzij Nauta Dutilh en vrijwilligers uit Den Haag konden de jongeren hun grenzen verleggen.

In het Amsterdamse Bos namen oud-leerlingen uit het hele land deel aan de sportdag van Future for Life. Geheel in weekendschool traditie samen met enthousiaste professionals. Nauta Dutilh maakte deze dag mogelijk en de advocaten lieten zich van hun sportieve kant zien. Samen met de alumni klommen zij de bomen in. Sportiviteit ten top. Nauta Bedankt!

FFL Sportdag

FFL Sportdag

Nog meer actie afgelopen zondag in Den Haag. Daar deden leerlingen en alumni mee aan de Royal Ten hardloopwedstrijd. De jongste leerlingen liepen 1,5 kilometer en de grootste groep ging voor een rondje van 5 kilometer. Met hun spiksplinternieuwe hardloopschoenen, gekregen dankzij de actie van 3 vrijwilligers en Zier running Den Haag, vlogen ze over de weg. Iedereen haalde de finish: vol trots werd de welverdiende medaille gedragen. Renners gefeliciteerd!